2013-08-08 08:15:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Kerülje a konfliktushelyzeteket

Napi horoszkóp augusztus 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nyíltsága végre gyümölcsözőnek bizonyul. A munkahelyén előtérbe kerül, amit részben baráti kapcsolatainak is köszönhet. Vigyáznia kell azonban minden lépésére, mert nagyon sok forog kockán!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Szakmai döntései megalapozottak, nyugodtan álljon a főnökei elé, meg tudja magyarázni minden lépését. Sőt, az iránymutatására nekik is szükségük van a távolabbi stratégiák kidolgozásához.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Most új, meglepő megoldást találhat egy régi gondjára, bajára. Az ötletelésben annál sikeresebb, minél több lazítást enged meg magának. Ne görcsöljön, merjen álmodozni, és aludjon rá egyet! Az álom is hozhat bölcsességet.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem érdemes ma megszakadnia a munkában. Estére ugyanis kiderülhet, hogy amit nap közben végzett, az mind hiábavaló volt, vagy nem megfelelő. Inkább a kivárás taktikáját válassza. Bízzon a szerencséjében!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Néhány kapcsolatát új megvilágításba helyezheti egy váratlan és meglepő információ. A tudástól talán nem lesz boldogabb, de mégse elsősorban a kesergéssel foglalkozzon. Csak változtasson a viszonyon, ha tud.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy váratlan, de titkon remélt szerelem elvarázsolhatja önt, ha hagyja magát. Bújjon ki végre a csigaházából, és merjen azzá válni, ami. Engedjen a szeszélyeinek is, változtassa meg a frizuráját, és fedezzen fel új helyeket!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Inkább kerülje el a konfliktushelyzeteket. Ön a béke barátja, és nagyon megviseli a viszálykodás még akkor is, ha nem ön az ütközőpont. Habár az ismerősei közt is szereti a békét, most mégse akarjon közvetíteni a vitás felek között.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nem kellene ma visszafognia magát, ha indulatok fűtik. A legjobb, ha azon nyomban kiadja a mérgét: ez esetben a többiek is jóval megértőbbek lehetnek, mintha magában őrizgeti és kelesztgeti, melengeti a harag sárkánytojását.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A szerencsecsillag ismét önre tekint: a karrier házából integet önnek, hogy gyerünk egyre feljebb! Előfordulhat, hogy egy szabadságon levő kollégája helyett kell hirtelen beugrania, és alkalma adódik a bizonyításra.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma képes lesz a fontos feladatok megoldásához alkotó módon hozzájárulni. Csak figyelje éberen a környezetében zajló változásokat! Még olyasmibe is beleárthatja magát, amiről eddig azt hitte, gőze sincs hozzá. De van.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egyelőre elvi síkon foglalkozzon bizonyos dolgokkal, a részleteket ráér majd később kidolgoznia. Törődjön ma végre a családjával is! Különösen a nőnemű tagok hiányolhatják gondoskodó szeretetét az utóbbi időben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kicsit talán könnyelműen bánik a pénzzel, de most emiatt ne fájjon a feje! Különösen akkor ne, ha épp a vakációját tölti. Legalább ilyenkor eressze el magát kicsit, különben nem lesz mire visszagondolnia a hosszú, hideg tél idején.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: